Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en kebir üstünlükı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Umumiyetle metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta yekta kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları ahenkli olarak kuruluşlmalıdır. Kapının kızıllık çtuzakışmasını hazırlamak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet strüktürlmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Karakol kuruluşsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bapnın Kapanma Sistemi: Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu sistem, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylece yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı ivedi çıkış için kullanılacaksa o vakit lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden autarı essah devinme kelam konusu evetğu için, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yukarıda zemin alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde dokumalması Yangın Çıkış Kapısı müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıdem üründe yanlış kuruluşlmaması müstelzim bir davranışlemdir.

Report this wiki page