Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Ağır sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik araştırma geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne bapların kenarı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı Yangın Merdiveni Kapısı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Müstamel bünyelarda ve yangın merdiveni sahaı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda belirli standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak bayağıda konum düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page